''Smoking'' Joe Robinson
Amazing guitarist sided by Martin Verdonk
Donderdag 24 oktober 2019

De uit Australië afkomstige topgitarist Joe Robinson heeft bereikt waar de meeste muzikanten alleen maar van kunnen dromen. Robinson wordt beschouwd als uniek getalenteerd en virtuoos gitarist/singer-songwriter. Hij balanceert tussen de instrumentale muziek, die hem in de spotlight zette, en de unieke fusie van rock, blues, jazz en R&B, in een geheel eigen stijl.

Af en toe komt het voor dat jonge gitaristen vroeg in hun loopbaan de aandacht weten te trekken van muziekliefhebbers en dit ook vast weten te houden. Joe Robinson is zo’n zeldzaam talent. Op 9-jarige leeftijd begon Joe met het spelen van gitaar en stopte met pianolessen. Al snel verliet hij zijn gitaarleraar en begon zichzelf te onderwijzen, waarna hij op 13-jarige leeftijd de Australian National Songwriting Competition won. In 2008 won hij op 16-jarige leeftijd Australia’s Got Talent.

Joe tourde afgelopen jaren door Noord-Amerika, China, Japan, Europa en Australië waar hij speelde op festivals en in clubs, zowel solo als samen met o.a. Tommy Emmanuel en met Robben Ford in de band Guitar Army. Met zijn virtuositeit op zowel elektrische als akoestische gitaar, bemachtigde Joe een felbegeerde #1 plek in Australian Guitar Magazine’s Top 50 van beste gitaristen.

De hele Europese tournee speelt Joe solo, maar deze avond wordt hij vergezeld door Martin Verdonk op percussie en Daniel van der Molen op bas. Een unieke avond dus! Dit is wat je onder meer kunt verwachten deze avond: https://www.youtube.com/watch?v=-Gtfptm74TM

De donderdag wordt als volgt ingedeeld:
Workshop – 15:00 - 16:30
Buffet met Joe
Concert - 20:00 - 22:15

Dit ticket geeft toegang tot het concert van Joe Robinson.


Wat anderen zeggen over Joe Robinson: 

“Australian guitarist Joe Robinson has accomplished what most musicians can only dream of.” - NPR
“Robinson’s technique is dazzling — his bluesy licks go by in a blur, and his harmonic savvy is apparent in every chord he plays.” - Nashville Scene
“It’s not hard to imagine him rivaling the popularity of, say, John Mayer in coming years.” - Washington Post

https://youtu.be/XKwOoyXCjSw

Wanneer
24 oktober 2019
Tijdstip
20:00
Ticketprijs
€20,00
Locatie
Theater Dina