George Lowden & Co | Ariel Posen Clinic
An Afternoon with George & Co.
Zondag 3 juni 2018

George Lowden & Crew zal onze winkel op 3 juni bezoeken. Hij zal een kliniek verzorgen, vragen beantwoorden en verhalen vertellen uit zijn jarenlange ervaring. Ook neemt de wereldberoemde gitarist Ariel Posen deel voor een exclusieve clinic om een ??reeks Lowden-acoustics te demonstreren. Daarnaast geeft hij ons een eerste blik op het nieuwe elektrische model GL10 dat op de NAMM-show van dit jaar werd gelanceerd.

Ariel Posen is een Canadese multi-instrumentalist, zanger en songwriter vooral bekend om zijn werk met de Bros. Landreth. Onlangs is Ariel het gezicht en geluid geworden van de online video-aanwezigheid van Lowden en zijn smaakvolle, soulvolle spel is de perfecte pasvorm voor deze prachtige instrumenten.

Als de grootste Lowden-dealer van Europa hebben we een breed scala aan Lowdens staan, allemaal klaar om te worden gespeeld! Alastair Simpson uit Lowden zal aanwezig zijn, net als wij, om u door het bouwproces, de opties en prijzen te loodsen. Het evenement zal ook een unieke gelegenheid bieden voor Lowden-liefhebbers en alle akoestische gitaristen om specifieke houtsoorten persoonlijk te selecteren voor jouw eigen op maat gemaakte Lowden-gitaar. Voor het event begint zal er een brunch zijn, deze start om 11:00. 

Ga met ons mee naar wat een prachtige middag belooft te worden met enkele van de beste akoestische instrumenten die ter wereld beschikbaar zijn - we verheugen ons op je komst!

Vergeet niet je kaartjes te halen voor de Neil Young Tribute Band! Hen concert sluit mooi aan bij het Lowden-event. Tickets zijn HIER verkrijgbaar. 

11:00 Brunch

13:00 Clinic

15:00 Hout selecteren

Wanneer
3 juni 2018
Tijdstip
11:00
Ticketprijs
€0,00
Locatie
Theater Dina
Ticket verkoop gestopt