Pieter Vermeulen's Cooder Connection in Concert
De integere muziek van Ry Cooder gespeeld door een topband.
Zondag 24 maart 2019

Rootsmuziek in Theater Dina 

Op 24 maart aanstaande vindt in Theater Dina, Moerheimstraat 144, 7701 CJ Dedemsvaart een concert plaats van Pieter Vermeulen’s Cooder Connection. Open 14.30 uur, aanvang 15.00 uur. Een bijzonder concert waarbij de muziek van Ry Cooder in het middelpunt staat.

The Cooder Connection is ontstaan uit pure liefde voor de muziek van Ry Cooder.  Meestergitarist Pieter Vermeulen uit Heerlen Zuid Limburg is frontman van de band.

Weinig muzikanten kunnen de muziek van Cooder aan. Smaak en gevoel voor muzikale intentie is nodig om deze muziek integer te spelen. Samen met Ron Bormans op zang, Angelo Bombrini op accordeon, Geert Roelofs op drums en zijn basspelende broer Simon speelt The Cooder Connection de muziek doorleefd en intens. In deze samenstelling komen de ware Cooderfreaks bij elkaar. Waarbij Bormans de bekende Rootsmusician Lowell George van de legendarische band Little Feat doet herleven.

Dit levert een aparte muzikale kruisbestuiving op die niet gemist mag worden. De tot nu toe gespeelde concerten in deze toer waren uitverkocht dus reserveer op tijd!

Wanneer
24 maart 2019
Tijdstip
15:00
Ticketprijs
€15,00
Locatie
Theater Dina